Reklam

Jag gillar inte reklam, men ibland finns det en roligt reklam, lika som på SFI distans hemsidan. Min favourite reklam är för head & shoulders, ett schampot amerikansk. Det finns två idrottsmän i omklädningsrummet, och en fråga till sins kompis: har du använda mitt schampo? Den här kommer att ge hår mer volym’.
Sins kompis svara: nej, inte. (och hans hår är Ganske fluffligt)
Första idrotsman: ar du säker?
Kompis: Nej, jag använde inte (nu är hans hår jättefluffligt)
Första: säker?
Kompis: Jo, det göra jag. (hans hår är nu större an teve ram)

Jag skratter varje gång! Du kan titta på det här:

Det sämräst reklamer är altid för högt, för repetitive, eller för negativ (eller alla tre!) Jag ogillar politiska reklamer som är jättenegativa men som har inte användliga information.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.